Uitvaart Jurrit Visser, burgemeester is overleden

In Leeuwarden is Jurrit Visser overleden. Visser was tien jaar lang burgemeester van Terschelling en hij is zeventig jaar oud geworden. Waaraan Visser is overleden, is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet duidelijk wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden.

Jurrit Visser, burgemeester Terschelling is overleden op 70-jarige leeftijd

Jurrit Visser was tot 2013 burgemeester van Terschelling. In totaal bekleedde hij tien jaar deze functie. Visser studeerde aanvankelijk rechten en werkte vervolgens bij de gemeente Sneek en later bij de provincie Friesland. Vervolgens werd hij in 1998 wethouder van de gemeente Heerenveen. Op 1 december 2002 werd hij voorgedragen als burgemeester in Terschelling. Visser moest in 2013 stoppen vanwege gezondheidsklachten, nadat hij in juni van dat jaar een aantal ribben brak. Hij werd vervolgens tijdelijk vervangen door Rob Bats. In september 2013 werd vervolgens duidelijk dat Visser niet terug zou keren als burgemeester.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Jurrit Visser? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (10 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie