Uitvaart Aad Nekeman, journalist is overleden

Journalist in hart en nieren Aad Nekeman is overleden. Hij is 75 jaar oud geworden. Hoewel hij al enige jaren te maken had met gezondheidsproblemen, kwam zijn overlijden toch nog onverwacht. Wanneer de uitvaart van Aad Nekeman plaatsvindt, is overigens nog niet bekend.

Uitvaart Aad Nekeman, journalist is 75 jaar oud geworden

Aad Nekeman werkte voor onder meer de Tielse Courant, Dagblad Rivierenland en het Utrechts Nieuwsblad. In 1968 begin Nekeman bij de Tielse Courant. Aanvankelijk had hij het plan om daar slechts vijf jaar te blijven. Hij bleef echter langer, In die tijd was de Tielse Courant een stevige concurrent van de Gelderlander overigens. Nekeman schreef overigens ook verschillende boeken, onder meer over de Betuwe. De laatste jaren leefde Nekeman een nogal teruggetrokken bestaan, zeker ook vanwege een afnemende gezondheid. Mensen die met Nekeman gewerkt hebben, noemen hem een markante journalist en een begenadigd geschiedenisschrijver. Hij stond bekend om zijn menselijkheid en zijn gevoel voor sociale gerechtigheid. Ook had hij een zeer grote voorliefde voor de Betuwe.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Aad Nekeman? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie