Uitvaart Joop van Dijk, jurylid paardensport is overleden

In Wierden is Joop van Dijk overleden. Van Dijk was lange tijd internationaal jurylid binnen de paardensport en werd uiteindelijk 79 jaar. Hij sliep vredig in, in het bijzijn van zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. De uitvaart zal plaatsvinden aanstaande zondag, 19.00 uur in de St. Jan de Doper Kerk in zijn woonplaats Wierden.

Uitvaart Joop van Dijk; paardenman is 79 jaar oud geworden

Joop van Dijk was jarenlang internationaal jurylid tijdens het CSI Twente en Jumping de Achterhoek. Hoewel juryleden eigenlijk op hun zeventigste moeten stoppen, plakte Van Dijk er met twee keer twee jaar dispensatie nog eens vier jaar achteraan. Op zijn 74e verjaardag was het afscheid definitief. Van Dijk was een paardenman in hart en nieren. Hij had erg veel kennis en passie voor de springsport. Vanwege zijn verdiensten kreeg hij al de Jubileumspin van de KNHS. Overigens was Van Dijk ook oprichter van Indoor Wierden.

Deel hier jouw herinneringen aan Joop van Dijk

Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je er alles over en worden bovendien de beste verzekeraars aan je voorgesteld. Je kunt hier meteen ook de verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Heb jij speciale herinneringen aan Joop van Dijk en wil je die met ons delen? Dat kan prima op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie