Uitvaart Joop Sinke, bestuurder is overleden

In Alkmaar is geschokt gereageerd op het overlijden van Joop Sinke. Sinke werd 65 jaar en overleed zeer plotseling. Sinke was een ras bestuurder. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Sinke is verder niets bekend gemaakt. Binnen met name de sportwereld is geschikt gereageerd op het plotseling overlijden van Sinke.

Uitvaart Joop Sinke; bestuurder plotseling overleden

Hoewel veel mensen dachten dat Sinke een geboren en getogen Alkmaarder was, was niets minder waar. Sinke werd namelijk geboren in Den Haag en verhuisde pas later naar Noord Holland. Tijdens zijn leven bekleedde Sinke talloze bestuursfuncties. Zo was hij van 2003 tot 2010 voorzitter van de G-afdeling van SV Koedijk. Ook was hij in de periode van 2007 tot 2013 lid van de Sportraad Alkmaar en was hij eveneens betrokken bij de Stichting Michael Wings. Ook organiseerde hij tal van benefietconcerten en spinningmarathons, vaak voor verschillende goede doelen. Sinke was iemand met toewijding voor de maatschappij. Hij was iemand die altijd klaar stond voor een ander.

Gedreven man met een eigen persoonlijkheid

Via de social media reageerde het bestuur van de Stichting Michael-Wings op het overlijden van Sinke. ‘We zijn diep geschokt door het plotselinge overlijden van Joop. Hij was een ontzettend gedreven man met een heel eigen persoonlijkheid. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.’ Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid? Heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en kun je de beste verzekeraars met elkaar vergelijken. Door dat te doen maak je altijd de voor jou beste keuze.

Deel jouw herinneringen aan de vele te vroeg overleden Joop Sinke hier

Heb jij speciale herinneringen aan de te vroeg overleden Joop Sinke? Deel die dan hier op de website, onderaan de pagina, met ons. Daar is ook gelegenheid om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van Joop Sinke.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Joop Sinke, bestuurder is overleden”

  1. Joop is mijn ex zwager en ben ook geschokt door zijn overlijden.Leuke lieve en eerlijke man…Wens zijn vrouw karin en kinderen veel sterkte toe.
    Exvan gerard sinke…myranda van beek🙏🙏🙏

    Beantwoorden

Plaats een reactie