Uitvaart Jimmy Bell, materiaalman Rangers FC is overleden

Zeer plotseling is Jimmy Bell, de bekende materiaalman van Rangers FC overleden. Zondag zat de 57-jarige Bell nog gewoon op de bank tijdens de Old Firm tegen Celtic (1-1). Over de doodsoorzaak en de uitvaart van Jimmy Bell is verder niets bekend gemaakt. Het overlijden van de beste kitman ter wereld, zoals hij liefkozen genoemd werd, is als een bom ingeslagen bij de voetbalclub van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Uitvaart Jimmy Bell, materiaalman is plotseling overleden

Jimmy Bell was al dertig jaar actief voor Rangers FC. Hij begon als buschauffeur bij de club maar werd al snel aangesteld als hoofd-materiaalman. In die hoedanigheid werkte hij met tal van bekende spelers en trainers en maakte hij veel hoogtepunten mee. Zoals gesteld zat hij zondag nog ogenschijnlijk kerngezond op de bank van zijn Rangers dat door het 1-1 gelijkspel de titel kan vergeten.

Meer dan een werknemer; een dierbare vriend

Voorzitter Douglas Park reageerde meteen op het overlijden van Bell. ‘Hij zal vreselijk gemist worden. Ik en iedereen binnen de club is er kapot van. Jimmy was meer dan een werknemer. Hij was een dierbare vriend. Hij heeft een groot deel van zijn leven aan de club gegeven en zijn arbeidsethos was enorm. Geen klus was hem te groot en geen moeite was hem te veel’, regeerde de preses.

Deel hier jouw herinneringen aan Jimmy Bell

Ook Ronald de Boer, ex-speler van Rangers FC, reageerde op het overlijden van Bell. ‘Dit is een groot verdriet. Je zal gemist worden. Je was de beste kitman ter wereld’, maakte hij via Twitter wereldkundig. Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw afscheid en ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je er echt alles over. Je kunt op deze website bovendien de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Onderaan deze pagina kun jij jouw herinneringen aan Jimmy Bell met ons delen. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de vele te vroeg overleden kitman.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie