Uitvaart Jona Oosterveld, deelnemer Lang Leve de Liefde overleden

Jona Oosterveld is overleden. Hij raakte betrokken bij een eenzijdig ongeval en overleed ter plekke aan de gevolgen. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt.

Jona Oosterveld overleed in de buurt van Oosterwolde, Friesland. Zijn zus maakte zijn overlijden via Facebook wereldkundig. De politie doet nog onderzoek na de toedracht van het ongeluk. Jona Oosterveld werd enigszins bekend vanwege zijn deelname aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde. In dit programma ontmoetten vrijgezellen elkaar in een luxe villa. Is er een klik, dan kunnen ze vervolgens maximaal vijf dagen in de villa blijven.

Wil jij de nabestaanden van Jona Oosterveld condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeirngen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

13 gedachten over “Uitvaart Jona Oosterveld, deelnemer Lang Leve de Liefde overleden”

 1. Het is verschrikkelijk die lieve spontane Jona.Ik ben er alle dagen mee bezig.Wat een verschrikkelijk verlies zal het voor jullie nabestaande zijn.Er zijn eigenlijk geen woorden voor wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Beantwoorden
 2. Ik heb mogen genieten van zijn droge humor en eerlijkheid! Helaas nooit in het echie samen een biertje kunnen pakken.

  Rust in vrede gozer, heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies.

  Beantwoorden
 3. Wil iedereen condoleren met dit vreselijk ongeluk.
  Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden, die dit moeten verwerken.
  Mooi mens is heen gegaan,die iedereen veel positieve tijd gaf

  Beantwoorden
 4. Lieve familie, alle sterkte gewenst met het verlies van Jona. Als trouwe kijker van LLDL heb ook ik
  genoten van zijn specifieke, eigen humor en zijn prachtige blauwe, vrolijke ogen. Ik ben erg geschrokken
  van dit trieste nieuws en dan eveneens ook nog eens het overlijden van opa…vreselijk en onwerkelijk
  en dat alles in dezelfde week….

  Beantwoorden
 5. Lieve nabestaanden van Jona,
  Gecondoleerd met het grote verlies van jullie geliefde Jona. Vreselijk, heel veel kracht en liefde gewenst om dit onbeschrijflijke gemis te kunnen verwerken. Een prachtige gozer is er niet meer. 🥲😘

  Beantwoorden
 6. Lieve familie van Jona, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe voor nu en de komende tijd. Dit is verschrikkelijk oneerlijk. In gedachten bij jullie ❤️🕯️

  Beantwoorden
 7. Lieve Jona Oosterveld ik ken je dan van de tv wat was het vreselijk om dit Nieuws te horen . Voor alle nabestaanden sterkte Gecondoleerd met jullie zoon , broer, ZOALS HET KAARSJE 🕯BRANDT ZO ,BRANDT 🕯HIJ VOOR ALTIJD IN HET HART…!!! OUWE .R.I.P.🍀👏🏼🙌🏽💯❤️GAB moge de Lieve Heer over jouw waken Amen Groeten Jerry uit Amsterdam Ciao👊🏼Bello👍🏼🍀👏🏼🙌🏽💯❤️Tijger 😢😔

  Beantwoorden

Plaats een reactie