Uitvaart John Leddy, acteur is overleden

Na een kort ziekbed is acteur John Leddy overleden. Leddy is 92 jaar oud geworden. De acteur is overleden na een kortstondige ziekte. De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden in Heusden.

John Leddy overleden, acteur is 92 jaar oud geworden

John Leddy is vooral bekend geworden vanwege zijn rol als Koos Dobbelsteen in de hitserie Zeg ‘ns Aaa. Hij was 53 jaar getrouwd met Jannig Leddy en samen kregen ze vijf kinderen en elf kleinkinderen. Zeg ‘ns Aaa was op de Nederlandse televisie te zien van 1981 tot 1993. De serie draaide om een huisartsenpraktijk en om het persoonlijke leven van dokter Lydie van der Ploeg. Mien Dobbelsteen, gespeeld door Carry Tefsen, was de huishoudster van de dokter. Carry Tefsen noemt het overlijden van John Leddy ‘verschrikkelijk jammer’. ‘Het drukt je bovendien nog maar eens met de neus op de feiten’. Behalve van zijn rol in Zeg ‘ns Aaa trad Leddy ook op in vooral de wat kleinere theaterzalen.

Wil jij de nabestaanden van John Leddy condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart John Leddy, acteur is overleden”

  1. familie leddy heel erg gecondoleerd met het verlies van john ik keek graag naar alle programmas waar john in te zien was
    met vriendelijke groeten familie bijman uit alkmaar

    Beantwoorden

Plaats een reactie