Uitvaart Joey den Besten, motorcoureur is overleden

Motorcoureur Joey den Besten is zondag overleden. Hij is slechts 30 jaar oud geworden en overleed na een crash in Finland. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Joey den Besten; coureur is slechts 30 jaar oud geworden

Den Besten crashte in Finland (Imatra). Hij kwam uit in de IRRC klasse en verloor de macht over de motor in de formatieronde voor de tweede race in de Superbike. De omstandigheden waren toch al slecht, met bijvoorbeeld veel regen en wind. Een onderzoekscommissie doet onderzoek na de crash terwijl ook de politie een onderzoek heeft ingesteld naar het dodelijke ongeluk. Joey den Besten, woonachtig in Borculo, kwam uit voor Motorradtechnik Geenen. Van 2014 tot 2017 werd hij drie jaar lang kampioen in de IRRC Supersport 600. Voor de racesport in ons land was het toch al een vreselijk weekend. Eerder namelijk liet Dilano van ’t Hoff het leven. De autocoureur (18) kwam om tijdens een wedstrijd in Spa Francorchamps.

Wil jij de nabestaanden van Joey den Besten condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Joey den Besten, motorcoureur is overleden”

Plaats een reactie