Uitvaart ‘Joestethics’, fitness influencer is overleden

Joestethics, officiële naam Johannes Lindner, is plotseling op 30-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van een aneurysma. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet bekend gemaakt. Het overlijden van Joestethics werd door zijn vriendin bekend gemaakt. Hij stierf in haar armen nadat hij a drie dagen klaagde over pijn aan de nek.

Uitvaart Joestethics, hij overleed op 30-jarige leeftijd

Joestethics had meer dan acht miljoen volgers op Instagram en bijna een miljoen volgers op You Tube. De in Duitsland geboren bodybuilder en fitnesster is bekend geworden door ‘Alien Gains’. Bijzonder: Joestethics was in staat om individuele spierstrengen gericht te bewegen. Zijn video’s gingen al verschillende keren viraal. De laatste karen woonde de fitness influencer bij zijn vriendin in Thailand. ‘Hij voelde zich al enkele dagen niet goed. Toen ik bij hem ging zitten, klaagde hij. Hij is vervolgens in mijn armen overleden’, laat zijn vriendin via Instagram weten.

Wil jij de nabestaanden van Joestethics condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie