Uitvaart Dilano van ’t Hoff, racetalent is overleden

Een tragedie in België vanochtend, waar Nederlands racetalent Dilano van ’t Hoff is overleden. Hij is slechts achttien jaar oud geworden. Het talent overleed aan de gevolgen van een crash.

Uitvaart Dilano van ’t Hoff, ongeval werd hem noodlottig

Het noodlottige ongeval vond plaats op circuit Spa Francorchamps. Van ’t Hoff maakte deel uit van het Nederlandse MP Motorsport team. Hij kwam uit in de Formula Regional. Het ongeval gebeurde zaterdagmorgen in de tweede race van zijn klasse. Het ongeluk vond plaats op het Kemmel-rechte stuk. Naar de exacte toedracht wordt nog onderzoek gedaan. Dilano van ’t Hoff werd in 2021 kampioen in het Spaanse Formule 4 kampioenschap. Momenteel was de inwoner van Dordrecht bezig aan zijn tweede seizoen van de Formula Regional by Apine. Zijn beste klassering tot nu toe was een derde plaats in Barcelona.

Wil jij de nabestaanden van Dilano van ’t Hoff condoleren met dit immense verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

4.3/5 - (3 stemmen)
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Dilano van ’t Hoff, racetalent is overleden”

  1. Wat een schok! Ik ben er dagen van kapot. Ik geniet al jaren van de races, maar dit is gewoon niet te bevatten, dat bij slecht weer een race gewoon door gaat. Nu kost het alweer een leven van Dilano. Ik hoop dat FIA de regels gaat aansterken, dat dit niet meer kan gebeuren en zeker bij Spa Francochamp, waar nu twee jonge mannen hun leven verloren.
    Sterkte voor alle dierbare, familie en vrienden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie