Uitvaart Jelle Vanderveen, ondernemer is overleden

Ondernemer Jelle Vanderveen uit Assen is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij overleed onverwacht in zijn slaap. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Jelle Vanderveen, ondernemer is onverwacht overleden

Jelle Vanderveen was directeur van Warenhuis Vanderveen in het centrum van Assen, ook wel een Grand Magasin genoemd. In het warenhuis huizen nog steeds zestig verschillende winkels volgens een shop-in-shop formule. Jelle Vanderveen runde het immense warenhuis in de zeventiger, tachtiger en negentiger jaren samen met zijn broer Ruurd. Tegenwoordig staat Nico Vanderveen aan het hoofd van de zaak, hij is al van de vijfde generatie. Vanderveen ontstond namelijk al in 1897. Jelle Vanderveen was zeer creatief en stuwde het warenhuis op in de vaart der volkeren. Hij stond bekend als uitstekende tekenaar en etalagemaker. Ook was hij strategisch sterk. Om inspiratie voor de zaak in Assen op te doen reisde hij regelmatig af naar steden als Singapore, New York en Parijs.

Wil jij de nabestaanden van Jelle Vanderveen condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie