Uitvaart Jelle Kruis, pionier game industrie is overleden

Jelle Kruis is op 58-jarige leeftijd overleden. Hij overleed na korte tijd opgenomen te zijn in het ziekenhuis. Met Jelle Kruis is een pionier van de Nederlandse game industrie genoemd. Zo was hij onder meer Country Manager Benelux en Vice President Northern Europe bij Activision. Ook was hij werkzaam bij EA. Over de uitvaart van Kruis zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Jelle Kruis, markant figuur is 58 jaar geworden

Het overlijden van Kruis werd via Facebook bekend gemaakt. In de negentiger jaren werd Kruis door EA aangetrokken om een eerste kantoor in de Benelux op te zetten. Vervolgens vertrok hij na 3,5 jaar naar Contact Data. Daar sloot hij onder meer exclusieve dealerschaps met Take Two Interactive, Kemco, Lucas Arts en Miday. Ook zette hij de handheld van nGage van Nokia in de markt. In 2004 ging hij naar Activision, waarna hij nog tal van andere functies binnen de entertainmentbranche bekleedde. Uiteindelijk begon hij met Playit International een eigen consultancy bedrijf.

Deel jouw herinneringen aan Jelle Kruis op deze website

Kruis wordt omschreven als een markant figuur die bepaal geen blad voor de mond nam. Hij was bovendien niet bang voor heilige huisjes. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld en kun je ze hier met elkaar vergelijken. Op deze website kun je overigens speciale herinneringen aan Jelle Kruis met ons delen. Ook kon je condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie