Uitvaart Peter Moore, bedenker Nike Air Jordan is overleden

Peter Moore is overleden. Hij is 78 jaar oud geworden. Moore is bekend geworden als de man achter Nike Air Jordan en was creatief directeur bij zowel Nike als Adidas. Moore wordt gezien als een pionier op het gebied van footwear. Ook was hij de man achter het iconische Jumpman logo van de bekende schoen. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Peter Moore zijn verder geen mededelingen gedaan. en op het gebied van footwear

Uitvaart Peter Moore, designer Nike is 78 jaar oud geworden

Moore kreeg grote bekendheid als designer bij zowel Nike als Adidas. Hij gold als dé grote rebrander van beide merken en als pionier op het gebied van footwear. ‘Zijn nalatenschap zal altijd verbonden zijn met het merk Jordan en de sneakercultuur, ene cultuur die hij mede heeft gecreëerd. We hebben een icoon verloren’, zo liet een zegsman van Nike weten. Moore trad in 1977 in dienst van Nike en stapte in 1993 over naar Adidas. Daar stopte hij in 1998. Hij legde zich vervolgens toe op zijn hobby; kunst .

Deel jouw herinneringen hier aan Peter Moore

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid? Ben jij op de hoogste van de voordelen van een uitvaartverzekering? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze verzekering lezen. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. je kunt ze op deze website met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Op deze website kun je speciale herinneringen aan Peter Moore met ons delen. Ook kun je condoleances overbrengen aan de nabestaanden. Dat kan helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie