Uitvaart Ed Gerits, presentator is overleden

In zijn woonplaats Wijnandsrade is oud-programmamaker en presentator Ed Gerits overleden. Gerits is 82 jaar geworden. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Ed Gerits zijn geen nadere mededelingen gedaan. Gerits maakte bijna dertig jaar radio uitzendingen die vooral over klassieke muziek gingen. Dat deed hij samen met onder meer Mathieu Zeyen en Sef Adams.

Uitvaart Ed Gerits, bekende presentator is 82 jaar oud geworden

Bekend waren vooral de spraakmakende live uitzendingen die hij maakte van concert concoursen en Limburgse fanfares. bekend zijn ook de uitzendingen van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Gerits studeerde zelf aan het conservatorium in Maastricht. Hij begin vervolgens in 1970 als muziekredacteur bij de Regionale Omroep Zuid, de voorloper van Omroep Limburg en L1. Gerits was zelf ook een bekwaam bespeler van de piano. Als pianist begeleidde hij niet zelden grote namen als bijvoorbeeld John Janssen. Gerits stopte in 1999 bij de regionale omroep.

Deel jouw herinneringen aan de overleden Ed Gerits met ons

Heb jij wel eens stilgestaan bij het afscheid en heb jij in dat kader een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze hier met elkaar vergelijken om de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Ed Gerits? Deel ze dan hier onderaan de pagina met ons. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ed Gerits.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie