Uitvaart Jan Rot, zanger is overleden

Jan Rot is overleden. De dood kondigde zich al enige tijd aan bij de zanger, componist en tekstschrijver die te kampen had met uitgezaaide darmkanker. Rot zal in stilte worden gecremeerd, van een uitvaart is op zijn eigen verzoek geen sprake. Rot was open over de naderende dood en had tot aan vorige week een column in het Algemeen Dagblad. Jan Rot is slechts 64 jaar oud geworden.

Jan Rot wil een stille crematie en geen uitvaart

Het nieuws over de door van Jan Rot werd via zijn Facebook pagina bekend gemaakt. Daar stond ook te lezen dat er sprake zal zijn van een stille crematie, zonder uitvaart. Jan Rot kreeg in augustus 2021 het nieuws dat hij te maken had met uitgezaaide darmkanker en dat er niets meer aan te doen was. De verwachting was dat hij nog slechts enkele weken te leven had. Rot hield het echter langer vol. Zo nam hij op eigen verzoek nog voor de tweede keer deel aan De Slimste Mens. Bij hoge uitzondering overigens, want normaliter mag iemand hier niet twee keer aan deelnemen. Rot haalde de kwartfinale.

De voordelen van een uitvaartverzekering

Jan Rot zong en schreef liedjes. Ook vertaalde hij de teksten van bekende musicals als Hello Dolly en Jersey Boys. Ook de teksten van de Nederlandse versie van de rockopera Tommy waren van Jan Rot. In maart gaf Rot een afscheidsalbum uit met de titel ‘I.P.V. Kaarten’. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en ken jij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over de voordelen van het afsluiten van een dergelijke verzekering.

Deel jouw herinneringen aan de te vroeg overleden Jan Rot

Heb jij speciale herinneringen aan Jan Rot? Deel die dan op deze website, helemaal onderaan de pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de veel te vroeg overleden Jan Rot.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie