Uitvaart Arno Hintjens, Belgische rockzanger is overleden

Arno Hintjens is overleden. De Belgische rockzanger is 72 jaar oud geworden. De gevierde zanger overleed aan de gevolgen van pancreaskanker. Over de uitvaart van Hintjens is verder niets bekend gemaakt. In België is binnen de muziekwereld geschikt gereageerd op het overlijden van Hintjens, die ook in ons land op ene grote schare fans kon rekenen. Zeker op Twitter was het overlijden van de zanger aan het gesprek van de dag.

Uitvaart Arno Hintjens, zanger is 72 jaar geworden

Bij Hintjens werd in 2019 pancreaskanker vastgesteld. Zijn overlijden werd door zijn management bekend gemaakt. Hintjens kon toch wel gezien worden als een icoon van de Belgische rockmuziek. Zo was hij in de tachtiger aren boegbeeld van T.C. Matic. Zijn zangkunsten bleven niet onopgemerkt. Hij ontving gedurende zijn leven diverse prijzen en onderscheidingen. Zo ontving hij de Franse onderscheiding van Ridder in de Orde van Kunst en Letteren.

Vergelijk hier de uitvaartverzekeringen

Heb jij overigens wel eens nagedacht over jouw uitvaart en over de voordelen die een uitvaartverzekering jou en jouw nabestaanden te bieden heeft? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering en de voordelen die er aan kleven. Op deze website kun je de verzekeringen bovendien goed met elkaar vergelijken. Overigens was Arno Hintjens de afgelopen twee maanden nog gewoon op het podium te vinden. Zo trad hij nog op in Brussel en in zijn woonplaats Oostende. Verder was hij nog bezig met het maken van een nieuw album.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Arno Hintjens, Belgische rockzanger is overleden”

Plaats een reactie