Uitvaart Jan Klijnjan, oud-voetballer is overleden

Sparta Rotterdam heeft het overlijden van oud speler Jan Klijnjan bekend gemaakt. De ex-international is 77 jaar oud geworden. Sparta Rotterdam heeft niets bekend gemaakt over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Jan Klijnjan.

Uitvaart Jan Klijnjan, oud-voetballer is 77 jaar oud geworden

Jan Klijnjan debuteerde in het profvoetbal bij DFC in Dordrecht, als we spreken van het jaar 1963. Hij verhuisde vervolgens in 1968 naar Sparta. In 1967 debuteerde hij in het Nederlands Elftal in een duel tegen Oost Duitsland. Op dat moment had hij nog niet in de Nederlandse Eredivisie gespeeld. In het jaar 1968 groeide Klijnjan uit tot een vaste waarde in Oranje. De laatste interland speelde hij in 1972, tegen Peru. In elf interlands wist Jan Klijnjan precies twee keer te scoren.

Breng condoleances over aan de nabestaanden van Jan Klijnjan

In 1973 verhuisde Jan Klijnjan naar het Franse Sochaux. Daar speelde hij drie jaar. Vervolgens ging hij naar FC Dordrecht, waar hij in 1979 een punt achter zijn voetballoopbaan zette. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Jan Klijnjan? Dan kan dat hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie