Uitvaart Hans Brian, sportcommentator is overleden

Sportcommentator Hans Brian is overleden, zo heeft de NOS bekend gemaakt op de website. Brian is 82 jaar oud geworden. Hij overleed na een kort ziekbed in zijn woonplaats Son en Breugel. Wanneer de uitvaart van Hans Brian is, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Hans Brian, sportcommentator is 82 jaar oud geworden

Brian begon zijn carrière ooit bij De Telegraaf en later trad hij in dienst bij NOS Studio Sport. Hij was commentator van onder meer de Formule 1, hockey, badminton, rugby en Parijs Dakar. Van 1985 tot 1987 was Brian ook presentator van het televisieprogramma ‘It’s all in the game’, een programma over computerspelletjes.

Erelid van Rugby Nederland

Brian was zelf een fervent aanhanger van de rugbysport. Vanwege een blessure moest hij zelf al in 1963 stoppen als speler. Brian bleef echter binnen de rugbywereld actief en was daarna onder meer bondscoach van Nederland. In 2016 werd hij vanwege zin grote verdiensten voor de rugbysport benoemd tot erelid van Rugby Nederland. Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Hans Brian? Dan kan dat hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie