Uitvaart Henk van Slooten, jeugdwerker is overleden

In Almere is de bekende Almeerder Henk van Slooten overleden. Van Slooten is 94 jaar oud geworden. Waaraan hij is overleden is niet bekend, evenmin kan nu al iets gezegd worden over de uitvaart.

Uitvaart Henk van Slooten, jeugdwerker is op 94-jarige leeftijd overleden

Henk van Slooten gaf leiding aan Jeugdland. Dat deed hij eerst in Almere Haven en later in Almere Stad. Ook was hij initiatiefnemer van Kindervakantieland. Gezinnen met problemen konden zo genieten van een paar weken vakantieplezier. In 2002 kwam zijn initiatief tot uiting, op Stadslandgoed de Kemphaan. Tot aan zijn dood was Van Slooten bijzonder trots op dit initiatief. In eerste instantie was Van Slooten zilversmid in Amsterdam. Hij woonde destijds in Lelystad, In 1982 verhuisde hij naar Almere, waar hij eerst vrijwilliger werd bij Jeugdland. Op zijn 54e jaar volgde hij de Sociale Academie. Vervolgens ging hij aan de slag in Haven als jeugdwerker. Van Slooten diende twee jaar als militair in Indonesië. Hij hield er een trauma aan over en over zijn ervaringen daar vertelde hij later op verschillende scholen.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Henk van Slooten? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie