Uitvaart Heino Huizing, Texelse cafébaas is overleden

In Texel is zeer geschikt gereageerd op het plotselinge overlijden van Heino Huizing, de bekende Texelse cafébaas. Over zowel de doodsoorzaak als over de uitvaart van Huizing zijn geen bijzonderheden medegedeeld. Huizing was samen met zijn vrouw Sita eigenaar van het Texelse café De Slock. Bovendien stond hij aan de wieg van verschillende Texelse evenementen.

Uitvaart Heino Huizing; cafébaas overleed op 52-jarige leeftijd

Heino Huizing werd in 2019 uitverkoren tot texelaar van het jaar. Best bijzonder, want Huizing is geen geboren Texelaar. Desondanks was hij zeer geliefd. Heino Huizing werd geboren in Groningen en verkaste ongeveer twintig jaar geleden naar Texel. Sinds tien jaar runde hij samen met zijn vrouw café De Slock. Verder was hij de drijvende kracht achter evenementen als Texel Blues.

Deel jouw herinneringen aan Heino Huizing op deze website

De Slock was een café voor zowel de Texelaar als voor de toerist. Het café was elke dag geopend en Huizing toonde zich tijdens zijn leven zeer betrokken bij de jeugd. Zo probeerde hij bijvoorbeeld het alcohol- en drugsgebruik onder de jeugd terug te dringen. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en heb jij in dat kader al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden alleen de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze hier meteen ook vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken. Heb jij speciale herinneringen aan Heino Huizing? Deel die dan hier op deze website, onderaan deze pagina. Je kunt daar ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Heino Huizing.

1/5 - (1 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie