Uitvaart Steef van Loon, oud-voetballer AZ is overleden

Steef van Loon s overleden. De voormalig speler van AZ is slechts 57 jaar oud geworden. Van Loon overleed aan de gevolgen van een hartaanval tijdens een bezoek aan zijn zoon in het Spaanse Valencia. Wanneer de uitvaart van Van Loon plaats zal vinden, is niet bekend gemaakt.

Uitvaart Steef van Loon, voetballer is aan een hartaanval overleden

Van Loon speelde in het seizoen 1989-1990 voor AZ in de Eerste Divisie. Hij was libero en speelde in het seizoen 21 duels. Daarvoor speelde hij voor RCH, de club waarmee hij algemeen landskampoen werd bij de amateurs. Na het succesjaar echter, verloor hij wel zijn trainer Nick Stienstra en zijn vriend Florian Vyent. Beiden kwamen om bij de bekende vliegramp met de SLM in Zanderij. Van Loon debuteerde in het betaalde voetbal in een wedstrijd tegen Helmond Sport. Na zijn seizoen bij AZ keerde hij terug bij de amateurs. Hij speelde onder meer nog voor OSV, Zeeburgia, EDO en Koninklijke HFC. In de jeugdjaren speelde hij overigens voor SV Spaarnwoude.

Breng condoleances over aan de nabestaanden

Van Loon was het pas afgesloten seizoen nog assistent van Jasper Ketting bij HBC, de club waar hij zich ook voor de jeugd inzette. Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Steef van Loon? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helermaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie