Uitvaart Gina Lolobridgida, actrice is overleden

De Italiaanse actrice Gina Lolobridgida is op 95-jarige leeftijd overleden. Ze overleed na een afnemende gezondheid. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden is nog niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Gina Lolobridgida, actrice is 95 jaar oud geworden

Behalve actrice, was Lolobridgida ook fotograaf en beeldhouwer. Lolobridgida was vooral het eerste sekssymbool van Europa na de Tweede Wereldoorlog. Ze was de Europese tegenhanger van de Amerikaanse Marilyn Monroe. Ze viel op door haar sensualiteit in films en tijdschriften. La Lollo speelde in eerste instantie in tal van Italiaanse komedies. Later speelde ze ook de hoofdrol in verschillende Italiaanse, Franse en Amerikaanse films. In 1947 werd ze derde bij de Miss Italië verkiezing. Lolobridgida was later ook een bekende beeldhouwer. Haar werk werd over heel de wereld tentoongesteld. De laatste jaren van haar leven woonde ze op haar eigen landgoed op Sicilië.

Wil jij de nabestaanden van Gina Lolobridgida condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie