Uitvaart Gijbert Schaap, emeritus predikant is overleden

Gijsbert Schaap is op 73-jarige leeftijd overleden. Hij was emeritus predikant binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Over de doodsoorzaak en de uitvaart zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Gijsbert Schaap; emeritus predikant is 73 jaar oud geworden

Gijsbert Schaap werd geboren op 15 november 1948 in Huizen. Hij studeerde theologie in Utrecht. In 1982 werd hij aangesteld als hervormd predikant in Poederoijen-Loevestein. Vervolgens was hij in 1988 actief in Oud-Beijerland, in 1994 in Rijssen en in 2008 in Hellouw. In 2013 ging hij met emiraat. Gijsbert Schaap promoveerde in 2008 op een studie over Franciscus Ridderus en de Nadere Reformatie.

  • Deel jouw herinneringen aan Gijsbert Schaap en breng condoleances over

Heb jij wel eens nagedacht over jouw eigen afscheid en uitvaart? Heb jij in dat kader een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl lees je alles over deze verzekering. Ook worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld, die je hier dus prima met elkaar kunt vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou beste keuze. Heb jij overigens speciale herinneringen aan Gijsbert Schaap? Deel die dan met ons hier op de website, onderaan deze pagina. Ook kun je daar condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Gijsbert Schaap.

2.7/5 - (3 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie