Uitvaart Gerrit-Jan van Heemst, sportjournalist is overleden

Sportjournalist Gerrit-Jan van Heemst is op 44-jarige leeftijd plotseling overleden. De journalist werd tijdens het hardlopen getroffen door een hartinfarct. Over de uitvaart van Van Heemst is nog verder niets bekend gemaakt.

Uitvaart Gerrit-Jan van Heemst, sportjournalist is op 44-jarioge leeftijd overleden

Precies een dag voor zijn overlijden was Van Heemst nog gewoon actief voor het AD toen hij een verslag maakte van een voetbalwedstrijd. Van Heemst werkte jarenlang voor het supportersblad van Feyenoord, Hand in Hand. Verder was hij als eindredacteur actief voor Voetbal International. De laatste jaren was hij als freelancer actief voor onder meer AD Groene Hart, Het Nederlands Dagblad, Staantribune en Hard Gras. Van Heemst schreef ook boeken. de bekendste is wel ‘De dag van Pim en Pierre’, een boek over de door Feyenoord gewonnen UEFA-cup finale van Feyenoord in 2002 tegen Borussia Dortmund. Bij de sportboek van het jaar verkiezing won dit boek de publieksprijs.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Gerrit-Jan van Heemst? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post

1 gedachte over “Uitvaart Gerrit-Jan van Heemst, sportjournalist is overleden”

  1. Ik kende jou nog niet lang. Vorige week speelden we samen nog de heren dubbel tennis voor de clubkampioenschappen van tennisvereniging Waddinxveen. Je bent een zachtaardige, vriendelijke man met humor. Bedankt dat ik met jou mocht spelen. Rust zacht Gerrit-Jan! En veel sterkte aan familie, vrienden en overige nabestaanden.

    Beantwoorden

Plaats een reactie