Uitvaart Hans Boomsma, zanger is overleden

Zanger Hans Boomsma is op 74-jarige leeftijd overleden. De zanger was al jaren ziek, al kan niets gezegd worden over de exacte doodsoorzaak. Wie afscheid wil nemen van Boomsa, kan 20 september tussen 17.00 uur en 20.00 uur terecht in de kas aan de Jan Glijnisweg 46A in Heerhugowaard. De uitvaart zal vervolgens in besloten kring plaatsvinden,

Uitvaart Hans Boomsma, zanger is 74 jaar oud geworden

Het overlijden van Boomsma betekende meteen ook het einde van de band The Shaves, de band die hij zelf in 1996 samen oprichtte met Theo de Jong. De Jong overleed in 2011 aan de gevolgen van kanker. Boomsma, ook wel bekend als Johannes de Boom, had al jaren te kampen met reuma. Vorig jaar lag hij om die reden drie maanden in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum. Even leek Boomsma niet in aanmerking te komen voor thuiszorg. Door een inzamelingsactie en een ‘absurde donatie’ van een collega muzikant echter, kon dit alsnog geregeld worden.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Hans Boomsma? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Hans Boomsma, zanger is overleden”

  1. Besten,

    De Volkskrant heeft mij gevraagd om voor de rubriek ‘Het eeuwige leven’ een portret te schetsen van de betreurde Hans Boomsma. Daarom probeer ik in contact te komen met nabestaanden. Hopelijk lukt dat langs deze weg. Met vriendelijke groet en sterkte gewenst met het verwerken van uw verlies.
    Jaap Visser (06 30 31 09 36)

    Beantwoorden

Plaats een reactie