Uitvaart George Perez, striptekenaar is overleden

George Perez is overleden. De bekende Marvel striptekenaar is 67 jaar oud geworden. Perez overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Over de uitvaart van George Perez zijn verder geen mededelingen gedaan.

Uitvaart George Perez, hij werkte voor Marvel en DC Comics

Perez werd vooral bekend vanwege zijn werk als striptekenaar voor Marvel. Hij diende echter ook DC Comics. In zijn loopbaan werkte hij aan grote titels als New Teen Titans, Crisis on Infinite Eearths, Wonder Woman en The Avengers. In 2014 tekende hij zijn laatste serie, The Sirens. Perez werd in 2017 vervolgens opgenomen in de Will Eisner Award Hall of Fame, de ultieme bekroning voor de striptekenaar. Perez stopte in 2019 met werken, toen al vanwege een afnemende gezondheid.

Deel jouw herinneringen aan George Perez

Heb jij wel eens stilgestaan bij jouw afscheid? Ken jij alle voordelen van het hebben van een uitvaartverzekering? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld en kun je deze verzekeringen met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou beste keuze. Heb jij nou speciale herinneringen aan George Perez? Deel die dan met ons, onderaan deze pagina. Daar kun je ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden van George Perez.

5/5 - (7 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie