Uitvaart Jody Lukoki, voetballer is overleden

Totaal onverwacht is profvoetballer Jody Lukoki overleden. Hij mocht slechts 29 jaar worden. Over de doodsoorzaak van de voetballer is niets bekend gemaakt, evenmin over de uitvaart van Lukoki. Nadat zijn contract bij FC Twente in februari van dit jaar was ontbonden, was Lukoki clubloos. Hij revalideerde van een ernstige knieblessure.

Uitvaart Jody Lukoki, voetballer werd slechts 29 jaar oud

Lukoki doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde in totaal dertig duels in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Van een echte doorbraak voor de snelle buitenspeler was echter nooit sprake. Vervolgens speelde hij voor onder meer Cambuur, PEC Zwolle, Ludogorets en Malatyaspor in Turkije. Half 2021 tekende hij een contract bij FC Twente. Tijdens een van de eerste trainingen scheurde hij echter zijn voorste kruisband. Hij speelde dus geen enkele wedstrijd voor de club uit Enschede.

Geschokte reactie op overlijden Lukoki

‘Dit is ongelooflijk’, zo reageerde Jan Streur, technisch directeur van FC Twente op het overlijden van Lukoki. ‘ Zo jong. Zo Triest. Dit is echt verschrikkelijk. Wij leven mee met zijn familie’, zo liet hij weten. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid en ken jij de voordelen van een uitvaartverzekering? Sluit je een uitvaartverzekering, dan komen de nabestaanden in elk geval niet voor financiële tegenvallers te staan. Op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl worden de beste verzekeraars aan jou voorgesteld. Je kunt ze vergelijken en zo de voor jou beste keuze maken.

Heb jij speciale herinneringen aan de voetballer Jody Lukoki? Deel die dan met ons, hier onderaan de pagina. Je kunt daar ook condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

5/5 - (8 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie