Uitvaart George Flapper, slachtoffer treinkaping is overleden

In Drenthe is George Flapper (74) overleden. Flapper was in 1977 slachtoffer van de treinkaping bij De Punt. Zijn overlijden kwam onverwacht. Wanneer de uitvaart van George Flapper plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart George Flapper, slachtoffer treinkaping is op 74-jarige leeftijd overleden

Flapper was in 1977 een van de gegijzelde treinpassagiers bij de Molukse treinkaping bij De Punt, tussen Assen en Groningen. Flapper laat twee zoons en ene vriendin achter. Ook had hij al twee kleinkinderen. Flapper stond nog volop in het leven. Zo was hij nog bezig met de research voor een boek dat hij uit wilde gaan brengen. Flapper werd in Slagharen geboren en de treinkaping werd op 11 juni 1977 door mariniers en de luchtmacht met geweld ten einde gebracht. Dit na een periode van drie weken. Bij de bevrijding kwamen twee gijzelnemers en zes kapers om het leven. Flapper heeft altijd moeite gehad met de wijze waarop de kaping ten einde kwam en bleef altijd op zoek naar de echte waarheid.

Wil jij de nabestaanden van George Flapper condoleren met dit onverwachte verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie