Uitvaart Fred Florusse, cabaretier is overleden

Cabaretier en regisseur Fred Florusse is overleden. Hij is 85 jaar oud geworden en overleed aan de gevolgen van slokdarmkanker. Wanneer de uitvaart precies plaats zal vinden, is nog niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Fred Florusse, cabaretier is 85 jaar oud geworden

Florusse is vooral bekend geworden van cabaretgroep Don Quishocking, samen met onder meer Pieter van Empelen en Jacques Kloters. Met Don Quishocking won hij verschillende awards. Later maakte hij voor de VARA ook het Schooltv-Weekjournaal. Ook stond hij aan de wieg van In de Rooie Haan en het bekende VARA programma Spijkers met Koppen. Florusse laat een dochter en een vrouw achter. Florusse was tot het laatst van zijn leven nog actief.

Wil jij de familie van Fred Florusse condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Fred Florusse, cabaretier is overleden”

  1. Ik wil de familie van Fred Florusse condoleren met het verlies van hun vader en echtgenoot. Ik in de tijd dat ik nog actief was in de VARA vereniging Fred een paar keer mee genaakt bij de Rooi Haan. Maar zijn grootste verdienste was de viering van het vijftig jarig bestaan van de VARA op 1 november 1975, ik heb een opname van dat programma nog eens naar Fred verstuurd.

    Fred rust zacht.

    Beantwoorden

Plaats een reactie