Uitvaart Adri Duivesteijn, politicus is overleden

Adri Duivesteijn is overleden. De ereburger van Den Haag is 72 jaar oud geworden. Duivesteijn was al geruime tijd ernstig ziek. Wanneer de uitvaart plaats zal vinden, is nog niet door de familie bekend gemaakt.

Uitvaart Adri Duivesteijn, ereburger Den Haag is overleden

Duivesteijn was lange tijd een zeer bevlogen politicus en bestuurder. Hij stond bekend om zijn grote wilskracht. Hij zette zich in die periode vooral in voor betere woon- en leefomstandigheden in de Schilderwijk, niet toevallig de wijk waar Duivesteijn zelf ook opgroeide. Hij zat in Den Haag lang in de gemeenteraad van Den Haag en werd er later zelfs wethouder. In 2014 kreeg hij de hoogste gemeentelijke onderscheiding voor al zijn verdiensten in de vorm van het ereburgerschap van de gemeente Den Haag.

Wil je de familie van Adri Duivesteijn condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Adri Duivesteijn, politicus is overleden”

 1. Beste familie, heel veel sterkte met dit grote verlies. Hij zal worden gemist door bouwend Nederland maar nog meer door familie en vrienden.

  Beantwoorden
 2. Familie en vrienden van Adri,

  Gecondoleerd met het grote verlies, het overlijden van Adri.
  Hij zal ongetwijfeld heel veel voor jullie hebben betekend.

  Hij was een bijzondere strijder met een visie en idealen, altijd opkomend voor de zwakkeren. Wie hem ontmoette zag en voelde zijn prachtige rode vuur, je ervoer zijn ziel, het deed mensen afschrikken en verwarmen. Adri was
  het voorbeeld van een persoon, dat je er toe doet als je blijft staan voor je idealen. Zo blijft Adri na zijn overlijden ook bij mij en ongetwijfeld vele anderen voortleven.

  Beantwoorden

Plaats een reactie