Uitvaart Edwin Straver, de motorcoureur is overleden als gevolg ongeluk Dakar Rally

Uitvaart Edwin Straver, de motorcoureur is overleden als gevolg ongeluk Dakar Rally

Edwin Straver, Nederlandse motorcoureur is op 48-jarige leeftijd overleden. Hij is overleden als gevolg van een ongeluk tijdens de Dakar Rally. Lees meer over zijn leven, uitvaart en laat condoleances achter.

Ongeluk Dakar Rally 2020

Tijdens de etappe Shubaytah naar Hadah kwam de Nederlandse motorcoureur ten val. Hij reed toen 50 kilometer per uur en brak een nekwervel. Hij had 10 minuten geen hartslag en werd ter plekke gereanimeerd. Edwin Straver is naar Nederland gebracht maar helaas heeft hij het niet overleefd.

Straver heeft al meerdere keren meegedaan aan Dakar. Vorig jaar eindigde hij als 30ste en won hij in het kistklassement.

Uitvaart Edwin Straver

Hoe de uitvaart van Edwin Straver plaats zou vinden is nog onduidelijk. Indien we meer informatie hebben zullen we dit bericht updaten.

Condoleren nabestaanden Edwin Straver

Wil je de nabestaanden condoleren? Laat je herinnering achter en deel je gevoelens hier onder.

Rate this post
Kasper, Uitvaartverzekering expert
Laatste berichten van Kasper, Uitvaartverzekering expert (alles zien)

6 gedachten over “Uitvaart Edwin Straver, de motorcoureur is overleden als gevolg ongeluk Dakar Rally”

 1. Juist nu hij een uitspraak had gedaan: “rustig aan doen op gevaarlijke punten enz….”
  en je dít moet overkomen is heel triest. Wij hadden ook bewondering voor Edwin, als rijder maar zeker als persoon. Beste dierbaren, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Wil en Annie Koks

  Beantwoorden
 2. Onbegrijpelijk en onwerkelijk, woorden schieten te kort. Je reed als ervaren piloot de woestijn, nu niet om als eerste aan te komen maar voor de beleving en als doel uitrijden, net als vorig jaar. Maar helaas, dat stomme noodlot kwam veel te vroeg. Ik heb altijd bewondering voor je gehad en het gemis zal nog heel lang duren.
  Als groot Dakar fan en motorrijder wil ik de naaste familieleden, vrienden heel veel sterkte wensen voor de komende tijd maar zeker ook daarna. Een kampioen is niet meer R.I.P Edwin, vergeten doen we je nooit.

  Beantwoorden
 3. Ongeloof toen ik hoorde dat je ernstig gewond geraakt was na een onschuldige valpartij, nog groter was het ongeloof toen ik las dat je aan je verwondingen bent overleden. Jarenlang hebben we elk weekend de crossbanen in Nederland bezocht wat waren dat mooie tijden. Nadat ik stopte met crossen ben ik je altijd blijven volgen zo ook tijdens al je etappes die je reed in de Dakar. Edwin je blijft altijd in mijn hart en ik ben blij dat ik je tijdens de enduro in Bergeijk nog heb gesproken. Ik wens Anja, zijn ouders, zus en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies. R.I.P Edwin

  Perry Donkers

  Beantwoorden

Plaats een reactie