Uitvaartverzekering vergelijken

70% van de Nederlanders hebben al een uitvaartverzekering. Jij niet? Regel het nu en voorkom hoge kosten voor je nabestaanden.


Twenthe Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
13,89

De Laatste Eer Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02

De Laatste Eer Assen Uitvaartverzekering
Geldverzekering
✔️ Verzekerd bedrag: € 9500,-
❌ Niet hier af te sluiten
16,02
Premie is gebaseerd op de volgende ijkgegevens: Geslacht: vrouw, leeftijd: 18 jaar, verzekerd bedrag: € 9500,-, jaarlijkse indexatie: nee, duur betaling en type verzekering: Dit hangt af van wat de verzekeraar aanbiedt, uitvaartwijze: Weet ik nog niet, indien er een keuze gemaakt moet worden dan begrafenis. Andere verzekerde bedragen worden benoemd. Bron van premies: websites uitvaartverzekeraars. Advertenties.
Ook benieuwd naar uitvaartverzekering vergelijken 2020? Het verzekeren voor de uitvaart is geen overbodige luxe. Velen van ons staan niet voldoende stil bij de mogelijke financiële gevolgen van ons eigen overlijden. Wat gebeurt er wanneer je komt te overlijden, wie moet de zaken regelen en hoe worden de rekeningen voor de uitgevoerde zaken voldaan? De kosten van een uitvaart zijn flink hoog. Bij een zeer basic uitgevoerde crematie moet je al snel denken aan kosten rond de 6000 Euro. Voor een begrafenis liggen die kosten dubbel zo hoog. Met een uitvaartverzekering 2020 kun je voorkomen dat jouw geliefden in een toch al zware periode ook nog te maken krijgen met geldzorgen en mogelijke schulden vanwege jouw overlijden.

Een goedkope uitvaartverzekering vergelijken in 2020

Op het volledig onafhankelijke AllesoverUitvaartverzekeringen.nl kun je terecht voor het snel vergelijken van de diensten en de kosten voor de premie van een goede polis voor jouw uitvaartverzekering. Heb je een gezin? Maak dan handig gebruik van de mogelijkheid om zelfs ongeboren kinderen en kinderen tot de leeftijd van 18 jaar gratis mee te verzekeren. Zo weet je zeker dat alles tegen een klein maandelijks bedrag goed geregeld is voor de toekomst. Ook is het bij enkele verzekeraars voor de uitvaart mogelijk om ouderen te verzekeren. Hoe jonger je start met een polis voor dit type verzekering, des te lager is de te betalen maandelijkse premie.

De voordelen van een uitvaartverzekering vergelijken 2020

Jij hebt de mogelijkheid om zelf de regie te houden over jouw uitvaart met een goede uitvaartverzekering 2020. Je kiest voor een kapitaal uitvaartverzekering of een natura polis. Met de kapitaal verzekering krijgen de nabestaanden een som geld uitgekeerd waarmee zij diensten ‘ kopen’ en de kosten van de uitvoering van de uitvaart kunnen betalen. Of, kies voor een natura uitvaartverzekering. Hierbij worden de nabestaanden zoveel mogelijk ontzorgd. Diensten worden vanuit jouw polis uitgevoerd zoals jij dat hebt gewenst. Hiermee voorkom je onnodige vragen en beslissingen waar de nabestaanden over moeten nadenken in een toch al moeilijke periode. Bespreek jouw wensen met je geliefde en leg ze vast bij jouw verzekeraar. Zo heb je alles voor de toekomst geregeld na het uitvaartverzekering vergelijken.

Bespaar aanzienlijk met het uitvaartverzekering vergelijken 2020

Maak handig gebruik van de mogelijkheid om zelf te kiezen en de kosten te vergelijken. Bij verzekeraars als DELA en Monuta kun je kiezen uit voordelige pakketten. Soms krijg je zelfs een bepaalde korting bij het verzekeren van een partner of het hele gezin. Doe je voordeel met het uitvaartverzekering vergelijken op AllesoverUitvaartverzekeringen.nl en betaal nooit teveel.

4.9/5 - (27 stemmen)
Kasper, Uitvaartverzekering expert