Uitvaart DJ Kay Slay, DJ is overleden

DJ Kay Slay is overleden. De DJ is 55 jaar oud geworden. Kay Slay overleed aan de gevolgen van corona, iets waarmee hij de afgelopen vier maanden worstelde. Over de uitvaart van de bekende DJ is nog niets bekend gemaakt. Ondertussen wordt met name op Twitter geschokt gereageerd op de dood van DJ Kay Slay.

Over de uitvaart van DJ Kay Slay is nog niets bekend

Keith Grayson, want zo was zijn officiële naam, werd in december vorig jaar opgenomen als gevolg van corona. Hij worstelde, maar wist de strijd met het virus echter niet te winnen. DJ Kay Slay werd een grootheid in de hiphop scene en werd al eveneens bekend vanwege de verschillende mixtapes die hij produceerde. Tijdens zijn loopbaan werkte hij samen met onder meer Busta Rhymes, T-Pain en French Montana.

Vergelijk hier de uitvaartverzekeringen

Behalve een zeer begenadigd DJ was Grayson ook een bekende graffitikunstenaar. Meteen na zijn overlijden spraken talloze fans lovende woorden over DJ Kay Slay, met name op Twitter. Heb jij wel eens nagedacht over jouw afscheid? En heb je wel eens stilgestaan bij de voordelen van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Op deze website kun je de beste verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Dan weet je dat je altijd de voor jou beste keuze maak. Op deze website kun je, helemaal onderaan deze pagina, kun je speciale herinneringen aan DJ Kay Slay met ons delen. Er is ook ruimte om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie