Uitvaart Davide Rebellin, wielrenner is overleden

Wielrenner Davide Rebellin is overleden. De pas gestopte wielrenner overleed aan de gevolgen van een aanrijding. Wanneer de uitvaart van de in Italië zeer populaire wielrenner plaats zal vinden, is nog niet bekend.

Uitvaart Davide Rebellin, wielrenner is slechts 51 jaar oud geworden

Rebellin werd aangereden door een vrachtwagen. Hij was op slag dood. De dader is doorgereden en wordt nog steeds door de Italiaanse politie gezocht. Het overlijden van Rebellin werd door zijn laatste ploeg, Work Service Cycling, wereldkundig gemaakt. In oktober van dit jaar stopte Rebellin officieel met wielrennen. Hij reed daarna nog wel het WK gravel in Veneto en de Veneto Classic. Tijdens zijn actieve loopbaan won Rebellin onder meer Luik-Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race en drie keer de Waalse Pijl. Ook won hij een etappe in de Ronde van Italië en won hij ook de Tirreno Adriatico en Parijs Nice. Rebellin won ook zilver tijdens de Olympische Spelen in 2008. Die medaille werd hem later vanwege dopinggebruik overigens weer afgenomen.

Wil jij de nabestaanden van Davide Rebellin condoleren met het zware verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeirngen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie