Uitvaart Cor van der Gijp, voetballer is overleden

Cor van der Gijp is op 91-jarige leeftijd overleden. Over de doodsoorzaak is niets bekend gemaakt en evenmin is bekend wanneer de uitvaart van de voormalig speler van Feyenoord plaats zal vinden.

Uitvaart Cor van der Gijp, Feyenoord aanvaller is 91 jaar oud geworden

Cor van der Gijp is nog steeds topscorer aller tijden voor Feyenoord. Toch debuteerde hij in 1950 bij Emma. Hij speelde er samen met Wim, Freek en Janus van der Gijp. In 1955 ging hij vervolgens naar Feyenoord, waar hij lange tijd een gevreesde aanvalslinie vormde met Henk Schouten en Coen Moulijn. In totaal speelde Cor van er Gijp 233 duels voor Feyenoord. Tijdens die wedstrijden scoorde hij 177 keer. IN 1961 en 1962 werd hij landskampioen met Feyenoord. Na zijn loopbaan bij Feyenoord speelde hij nog drie seizoen voor Blauw Wit. Cor van der Gijp is de oom van René van der Gijp en hij speelde dertien keer in het Nederlands Elftal. In die duels scoorde hij zes goals. Na zijn actieve loopbaan was Cor van der Gijp onder meer trainer van Veendam. Feyenoord zal zondag voor het duel tegen Excelsior een minuut stilte in acht nemen ter nagedachtenis aan Cor van der Gijp.

Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Cor van der Gijp, dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Cor van der Gijp, voetballer is overleden”

Plaats een reactie