Uitvaart Colin Cantwell, ontwerper Star Wars is overleden

In Amerika is Colin Cantwell overleden. De ontwerper van Star Wars is negentig jaar oud geworden. Zijn overlijden werd via Instagrambekend gemaakt. Over de doodsoorzaak en de uitvaart zijn verder geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Colin Cantwell; ontwerper is 90 jaar oud geworden

Colin Cantwell bedacht onder eer het legendarische ruimtestation Death Star in het fictieve universum. Hij was ook verantwoordelijk voor de eveneens bekende X-wing Starfighter. Hij werkte gedurende zijn leven overigens niet alleen voor de Star Wars series. Zo was hij ook nauw betrokken bij A Space Odyssey uit 1968. Ook was hij de schrijver van twee bekende sciencefiction romans.

Condoleances voor de nabestaanden van Colin Cantwell

Colin Cantwell werd in 1932 geboren in San Francisco. Hij studeerde af op het gebied van animatie op de Universteit van Californie in Los Angeles. Ook studeerde hij af aan de school voor architectuur. Ook was hij in de zestiger jaren actief voor de NASA, waar hij een bijdrage had aan educatieve programma’s. Hij was eveneens de man die updates verzorgde over de maanlanding in 1969 bij de bekende televisie presentator Walter Cronkite. Wil jij jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Colin Cantwell? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie