Uitvaart Bram Wouters, Beef gitarist is overleden

Beef gitarist Bram Wouters is overleden. De Tilburger was al geruime tijd ziek. Over de uitvaart van Bram Wouters zijn geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Bram Wouters, Beef gitarist was al lang ernstig ziek

Wouters begin zijn loopbaan als gitarist bij Ras Fire. Verder werd hij regionaal bekend als radiomaker bij BoomFM. Het meest bekend werd hij echter als gitarist van Beef, een band die hij samen vormde met frontman Pieter Both, bassist Koen Lommerse en drummer Hansz Deijnen. Met Beef tourde hij door heel Nederland en België en maakte hij trips door Zuid Afrika en Burkina Faso. Ook stond hij met Beef op onder meer Pink Pop, Lowlands, Paaspop en de Zwarte Cross. In 2003 kreeg Beef de Zilveren Harp voor het oeuvre uitgereikt. Beef ging in 2009 uit elkaar. In de jaren 2012 en 2013 kwamen ze weer samen om samen af te sluiten tijdens een optreden op de Zwarte Cross.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Bram Wouters? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

5/5 - (1 stemmen)
Redactie

3 gedachten over “Uitvaart Bram Wouters, Beef gitarist is overleden”

 1. Lieve Bram.
  Ik bewaar de mooie herinneringen aan je en probeer nog harder van het leven te genieten. Bedankt dat ik je heb mogen kennen.
  Zo relaxed en cool.. Ik rook er eentje op je..
  Bedankt voor alles wat je voor andere betekent hebt.
  Kus. Joy.

  Beantwoorden
 2. Wat ben ik geschrokken van dit nare bericht, heb met je werkt in de gehandicaptenzorg, heb bewondering voor de manier hoe jij met clienten omging, het was altijd fijn met je te werken, heel veel sterkte voor de nabestaanden.

  Beantwoorden
 3. Beste Bram ,
  Je was een vriend van de familie en we hielden allemaal van je we verloren elkaar wel eens uit het oog maar zodra we elkaar zagen waren we gelijk weer in de tijd van toen .Vanwaar we gebleven waren .En dan was het er gelijk weer .Vriendschap voor het leven .Zo voelde ik het .

  Beantwoorden

Plaats een reactie