Uitvaart Leonardo del Vecchio, man achter Ray-Ban is overleden

Leonardo del Vecchio, de grote man achter onder meer Ray-Ban, is op 87-jarige leeftijd overleden. Del Vecchio gold als één van de rijkste mensen van Italië. Over de doodsoorzaak en over de uitvaart van Del Vecchio zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Leonardo del Vecchio, zakenman is 87 jaar oud geworden

Leonardo del Vecchio was een van de grote mannen achter het brillenconcern Essiln Luxottica, bekend van onder meer Ray-Ban. Het concern is ook het moederbedrijf van optiekketen Pearle. Insiders beweren dat Del Vecchio een eigen vermogen van 26 miljard dollar had. Zelf zette hij in 1961 Luxottica op. Dit werd al snel een groot internationaal concern, bekend van het maken van lenzen voor brillen en het produceren van monturen. In 2018 ging zijn bedrijf samen met het Franse Essilon. Als voorzitter was hij nog steeds zeer nauw betrokken bij het concern. Del Vecchio was ook nog eens grootaandeelhouder van Genarali, een van de grootste verzekeraars van Italië.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Leonardo del Vecchio? Dat kan hier op de website AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan deze pagina.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie