Uitvaart Ad van Wijk, icoon Kozakken Boys is overleden

In zijn woonplaats Werkendam is Ad van Wijk overleden. Van Wijk is 75 jaar oud geworden. Hij overleed aan de gevolgen van een ernstige ziekte. Over de uitvaart van Ad van Wijk zijn geen nadere mededelingen gedaan.

Uitvaart Ad van Wijk, oer-Kozak is 75 jaar oud geworden

Wie Ad van Wijk zei, zei automatisch Kozakken Boys. Vanaf 2011 was hij gedurende een periode van vijf jaar voorzitter van de club die uitkomt n de Tweede Divisie. Vervolgens droeg hij de hamer over aan de huidige voorzitter, Henk de Goeij. Van Wijk haalde ook Kees Spaan, technisch directeur, naar de club. Daarmee begon de club aan de meest succesvolle periode uit de clubgeschiedenis. Spaan stelde tot ieders verrassing bijvoorbeeld de onervaren Danny Buijs aan als trainer. Behalve voorzitter was Van Wijk zelf ook speler, technisch manager en sponsor van de club.

‘Ad was de eenvoud zelve’

Voorzitter Henk de Goeij reageerde geschokt op het overlijden van Van Wijk. ‘Hij is heel zijn leven enorm belangrijk geweest voor Kozakken Boys. Hij was de eenvoud zelve en voor hem kwam het gezin op de eerste plaats, zijn bedrijf op de tweede plaats maar dan kwam toch heel snel al de voetbalclub.’ Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Ad van Wijk? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie