Uitvaart Anton Kristen, oud-directeur Bolsius is overleden

Anton Kristen is overleden. De oud-directeur en eigenaar van kaarsenproducent Bolsius was ziek. Over de uitvaart van de succesvolle ondernemer zijn geen nadere mededelingen gedaan. Hoewel niet meer dagelijks, was Kristen tot zijn dood zeer betrokken bij zijn Bolsius, waar hij de nieuwe eigenaar, zijn zoon Vincent, met raad en daad bijstond.

Uitvaart Anton Kristen, zakenman maakte Bolsius de grootste van Europa

Kristen maakte van Bolsius de grootste kaarsen fabrikant van Europa. Het bedrijf kent inmiddels een jaaromzet van rond de zeventig miljoen euro. Bolsius is niet opgericht door de overleden zakenman. Het bedrijf bestaat namelijk al vanaf 1870, toen het een eerste vestiging in Schijndel kreeg. In Schijndel is nog steeds ook het hoofdkantoor gevestigd van de succesvolle onderneming. Kristen trad in 1963 in dienst van Bolsius, meteen startte hij met de productie en de verkoop van met name graf- en partylichten.

Vlaggen bij Bolsius halfstok

Anton Kristen nam in 1978 Bolsius over en richtte de Bolsius Groep op. Op dat moment bivakkeerde de onderneming in zeer zwaar weer. Kristen nam later enkele ingrijpende maatregelen. Zo besloot hij om de productie van kaarsen te verplaatsen van Nederland naar Polen. Vanwege het overlijden van boegbeeld Kristen, gingen de vlaggen bij alle vestigingen van Bolsius halfstok.

Deel jouw herinneringen aan Anton Kristen met ons

Heb jij wel eens goed nagedacht over jouw afscheid en over jouw uitvaart? Heb jij al een uitvaartverzekering afgesloten? Hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl kun je alles over deze verzekering lezen en kun je meteen de beste verzekeringen goed met elkaar vergelijken. Overigens kun je op deze website, helemaal onderaan deze pagina, speciale herinneringen aan Anton Kristen met ons delen. Je hebt daar ook gelegenheid om condoleances over te brengen aan de nabestaanden.

Rate this post
Redactie

1 gedachte over “Uitvaart Anton Kristen, oud-directeur Bolsius is overleden”

Plaats een reactie