Uitvaart Anthony Johnson, UFC vechter is overleden

Anthony Johnson, een bekende UFC vechter, is op 38-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Wanneer de uitvaart van Anthony Johnson plaats zal vinden, is nog niet bekend gemaakt door de familie.

Uitvaart Anthony Johnson, vechter is slechts 38 jaar oud geworden

Johnson vocht twee keer voor een UFC titel. Twee keer verloor hij en twee keer was Daniel Cormier de tegenstander. Deze twee titelgevechten vonden plaats in 2015 en 2017. Johnson stond bekend als een KO-specialist. IN totaal vocht hij 23 partijen Van die partijen wist hij zeventien keer op KO te winnen. Na 2017 ging Johnson met pensioen. Toch keerde hij in 2021 terug bij Bellator. Voor die partij vocht hij nog een wedstrijd, tegen Jose Augusto. Hij won deze wedstrijd in de tweede ronde toen hij zijn opponent knock-out sloeg. ‘Rust zacht mijn lieve broer. Je was een zeer zorgzaam persoon en je zult gemist worden. Het leven kan soms heel oneerlijk zijn’, liet Daniel Cormier via Twitter weten.

Wil jij de nabestaanden van Anthony Johnson condoleren met dit grote verlies? Dat kan via AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie