Uitvaart Anne van der Bijl, oprichter Open Doors is overleden

Anne van der Bijl is op 94-jarige leeftijd overleden. Van der Bijl was de oprichter van Open Doors, een christelijke hulporganisatie. Waaraan Van der Bijl is overleden is niet bekend gemaakt. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart plaats zal vinden.

Uitvaart Anne van der Bijl; oprichter Open Doors is 94 jaar oud geworden

Als evangelist onderhield Van der Bijl nauw contact met christenen in het buitenland die hun geloof niet vrij mochten belijden. Hij vroeg voortdurend aandacht voor hun lot. In het buitenland stond Van der Bijl ook wel bekend als ‘Brother Andrew’. In zijn diensttijd was Van der Bijl in Indonesië actief en hij werkte bovendien als zendeling in Schotland. Ook bezocht hij niet zelden communistische landen. Van der Bijl richtte ook ‘De akker is de wereld’ op en hij genoot vooral bekendheid als schrijver van het boek God’s Smuggler, een boek dat ging over de avonturen in met name de Oostbloklanden. Van dit boek werden meer dan tien miljoen exemplaren verkocht. Voor al zijn werk werd Van der Bijl verschillende manieren onderscheiden. Zo werd hij onder meer benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Anne van der Bijl? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, helemaal onderaan de pagina.

5/5 - (6 stemmen)
Redactie

2 gedachten over “Uitvaart Anne van der Bijl, oprichter Open Doors is overleden”

  1. Lieve Familie van de Bijl ,

    Wij condoleren jullie met dit grote Verlies . Broeder Anne heeft ons veel geleerd . We zullen hem missen . We wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe .

    Beantwoorden

Plaats een reactie