Uitvaart Coolio, rapper is overleden

In Los Angeles is de Amerikaanse rapper Coolio overleden. Dat heeft CNN bekend gemaakt. Waaraan Artis Leon Ivey – want zo luidde zijn officiele naam- is overleden, is niet bekend. Ook over de uitvaart zijn nog geen mededelingen gedaan.

Uitvaart Coolio, rapper is slechts 59 jaar oud geworden

Coolio brak door met hits als Gangsta’s Paradise en Fantastic Voyage. Een en ander speelde vooral in de jaren negentig van de vorige eeuw. Gangsta’s Paradise betekende in 1995 de doorbraak van de rapper. Het nummer verscheen op de soundtrack van de film Dangerous Minds met in de hoofdrol Michelle Pfeiffer. Voor het nummer kreeg hij in 1996 een Grammy Award. Gangsta’s Paradise werd op You Tube meer dan een miljard keer bekeken. Behalve als rapper was Coolio ook te zien in tal van films en televisieseries. Vorige week nog trad hij op als rapper in Chicago en hij zou op 1 oktober een optreden verzorgen in het Duitse Stuttgart.

Wil jij condoleances overbrengen aan de nabestaanden van Coolio? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan de pagina.

5/5 - (9 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie