Uitvaart Henk Brouwer, wethouder is overleden

Voormalig wethouder Henk Brouwer is overleden. Hij is 82 jaar oud geworden. Het is niet bekend waaraan Brouwer is overleden. Ook is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Henk Brouwer precies plaats zal gaan vinden.

Uitvaart Henk Brouwer, wethouder is 82 jaar oud geworden

Henk Brouwer was wethouder van twee gemeentes: Sloten en Gaasterlan-Sleat. Van 1978 tot 1982 was hij namens het CDA wethouder in de gemeente Sloten. Van 1990 tot 2002 bekleedde hij dezelfde functie in Gaasterlan-Sleat. Henk Brouwer begon zijn politieke loopbaan in 1974 in de gemeenteraad. Dat deed hij namens de CHU, de voorloper van het CDA. Hij was destijds groot voorstander van de fusie van Sloten en Gaasterland. In die opvatting stond hij toen echter nog alleen. Zijn standpunt kostte hem zijn positie als wethouder en zijn partij een zetel. Bijzonder is dan wel dat hij later dus wethouder werd van de fusiegemeente. Brouwer wordt omschreven als een zeer hardwerkende man, met oog voor de minderbedeelden in de samenleving.

Wil jij de nabestaanden van Henk Brouwer condoleren met dit grote verlies? Dat kan hier op AllesOverUitvaartverzekeringen.nl, onderaan deze pagina.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie