Uitvaart Tom Parker, zanger The Wanted is overleden

Tom Parker is overleden. De zanger van de Brits Ierse boyband The Wanted stierf op 33-jarige leeftijd. Zijn vrouw Kelsey maakte zijn overlijden via Instagram wereldkundig. De zanger overleed aan de gevolgen van kanker.

Tom Parker is overleden aan de gevolgen van een hersentumor

Eind 2020 werd er bij Parker een hersentumor geconstateerd. Parker overleed in de aanwezigheid van zijn familie. Tijdens zijn ziekte hield de zanger de fans steeds op de hoogte van zijn behandelingen. Parker laat behalve zijn vrouw Kelsey ook twee kinderen na; Aurelia van twee jaar en Bodhi van één jaar. Binnen de muziekwereld is uiteraard geschokt gereageerd op het veel te vroeg overlijden van de populaire zanger.

Deel jouw herinneringen aan Tom Parker op deze website

Parker was een bekende zanger die een grote schare fans aan zich wist te binden. The Wanted was mateloos populair en scoorde in 2011 en 2013 grote hits met ‘Glad You Came’ en ‘Walks Like Rihanna’. Parker was nog lang niet uitgespeeld, een hersentumor gooide echter veel te vroeg roet in het eten. Koester jij net als heel erg veel fans van over heel de wereld warme herinneringen aan Tom Parker en aan zijn muziek? Deel die dan op deze website, helemaal onderaan deze pagina. Het is ook dé pek om condoleances over te brengen aan de nabestaanden van de geliefde zanger.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie