Uitvaart Paul Herman, ex ster van The Sopranos is overleden

Paul Herman is overleden. De bekende acteur werd 76 jaar. Over de doodsoorzaak van de acteur is door de familie niets gecommuniceerd. Herman dankte het grootste deel van zijn bekendheid aan de rol die hij speelde in The Sopranos.

Paul Herman is overleden, acteur is 76 jaar geworden

Met Paul Herman verliest de wereld een alom geroemde en bekroonde acteur. Behalve van The Sopranos werd hij bekend vanwege Entourage en Once Upon a Time in America. Saillant detail; Paul Herman stierf op zijn verjaardag.

Herman werd bekend als Peter ‘Beansie’ Gaeta in The Sopranos

Paul Herman was in 1982 voor het eerst in een film te zien. Hij debuteerde dus in de film Dear Mr. Wonderful. Vervolgens werkte de overleden acteur samen met de beste filmmakers ter wereld. Zo werkte hij onder ander samen met Penny Marshall, Ivan Reitman en Harold Ramis. Mensen die met Herman gewerkt hebben, waren allemaal aangeslagen door de toch nog plotselinge dood van de acteur.  Herman dankte zijn bekendheid dus vooral aan zijn rol in The Sopranos. Daarin speelde hij Peter ‘Beansie’ Gaeta, een rol die hem wereldberoemd maakte.

Deel jouw herinneringen aan Paul Herman hier

Koester jij warme herinneringen aan Paul Herman? Deel ze dan op deze website, onderaan de pagina. Je kunt er ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de acteur.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie