Uitvaart Taylor Hawkins, drummer Foo Fighters is overleden

Taylor Hawkins is overleden. De drummer van de bekende band Foo Fighters is slechts 50 jaar geworden. Over de exacte doodsoorzaak is niets bekend gemaakt. Hawkins zou een dag na zijn overlijden  met zijn band optreden in Colombia.

Taylor Hawkins is overleden op 50-jarige leeftijd

Ondertussen is geschokt gereageerd op het overlijden van Hawkins. Zo reageerden de bandleden van Kiss en Guns N’ Roses en ook Ringo Starr in het openbaar op et overlijden van de beroemde drummer. Het overlijden van Hawkins kwam als een donderslag bij heldere hemel. De Foo Fighters zaten middenin de tour van hun laatste album ‘Medicine at Midnight’. Vorige maand nog bracht de band nog de komische horrorfilm Studio 666 uit en bovendien was er net een nieuwe plaat uitgebracht met ‘Dream Widow’.

Ook een zeer begenadigd zanger met drie solo albums

Hawkins trad verschillende keren in ons land op. De laatste keer was tijdens Pink Pop in 2018. Hawkins brak door als drummer bij Alanis Morisette. Een jaar later al werd hij gevraagd om drummer van Foo Fighters te worden. Hawkins beheerste meer dan alleen de drums. Zo bleek hij ook een begenadigd zanger en maakte hij in dat kader ook drie solo albums. Hawkins werd bekend vanwege zijn eeuwige glimlach, en dat na een aantal vervelende jaren in zijn leven. Zo doorstond hij onder meer ene ernstige verslaving.

Koester jij speciale herinneringen aan de drummer van de Foo Fighters? Deel die dan op deze website, helemaal onderaan deze pagin. Je kunt er ook jouw condoleances overbrengen aan de nabestaanden.

5/5 - (5 stemmen)
Redactie

Plaats een reactie