Uitvaart Estelle Harris, Seinfeld actrice is overleden

Estelle Harris is overleden. De Amerikaanse actrice is 93 jaar oud geworden. Ze genoot vooral bekendheid vanwege haar bijrol als moeder van George Costanza in de serie Seinfeld in de negentiger jaren. Over de doodsoorzaak van de actrice is niets bekend gemaakt.

Estelle Harris is overleden. actrice werd 93 jaar oud

Estelle Harris kwam pas na vier seizoenen haar opwachting maken in Seinfeld. Ze viel meteen op, niet in de laatste plaats dor de felle en zeer nasale stem en haar tamelijk onbezorgde houding. Ze debuteerde in Seinfeld in de beroemde aflevering The Contest. In totaal nam ze deel aan 27 afleveringen. Ze werd vooral bekend vanwege de ruzies die ze kreeg met acteur Jerry Stiller – eveneens overleden- die de rol van vader van George speelde.

Ook bekend van de Toy Story films en van Law & Order

Estelle Harris was voor ze in Seinfeld ging speken min of meer bekend geworden door talloze amateurvoorstellingen en tal van bekende reclamespotjes. Nadat de rol in Seinfeld uitgespeeld was, was ze nog te zien in  eveneens zeer bekende series als Law & Order en Married With Children. Ook had ze een rol in de bekende Toy Story films. Binnen de filmwereld is geschokt gereageerd op het overlijden van Estelle Harris.

Deel hier je herinneringen aan Estelle Harris

Heb jij speciale herinneringen aan Estelle Harris, deel die dan op deze website, helemaal onderaan de pagina. Je kunt er ook de condoleances overbrengen aan de nabestaanden van de gevierde actrice.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie