Ook voldoende eten kan zomaar een doodsoorzaak zijn

ruzie om eten loopt fataal af
ruzie om eten loopt fataal af

Ook voldoende eten kan zomaar een doodsoorzaak zijn. Het moet niet gekker worden. Dit weekend overleed in het ziekenhuis een 24-jarige man uit Koekange. De dood had zich al aangekondigd. Na een ongeluk lag de man al ruim tien weken in coma. Daaruit wist hij dus niet te ontwaken. Het overlijden van de man had alles te maken met eten, en nu eens niet met een tekort aan voeding.

Ook voldoende eten kan zomaar doodsoorzaak zijn, ruzie ging over een bestelde maaltijd

Bijna elf weken geleden werd de man op een zaterdagnacht aangetroffen in een greppel in het Overijsselse Basse. Na de vondst van de man werd een andere man, een maaltijdbezorger uit Steenwijk, gearresteerd. De man werd enkele dagen later alweer op vrije voeten gesteld, en is dat nog. Aanleiding voor de dood van de man uit Koekange was een meningsverschil tussen hem en de maaltijdbezorger. Het onderwerp van de strijd was het door de man bestelde eten, dat ofwel niet lekker ofwel te laat bezorgd was.

Man werd door de auto de greppel in gereden

De ruzie liep hoog op. De man uit Koekange ging op de motorkap van de auto van de maaltijdbezorger zitten. Die raakte buiten zinnen en reed weg, Daardoor belandde de man in de greppel. En aan die verwondingen van het ongeluk overleed hij dus het afgelopen weekend. Ondertussen zal de echtbank zich binnenkort uit moeten spreken of er in juridisch opzicht sprake was van een misdrijf of van een fataal ongeluk.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie