Nieuw grafmonument voor overleden kankerpatiënten in Dronten

Er komt een nieuw grafmonument voor overleden kankerpatiënten in Dronten. Dat heeft de burgemeester van die gemeente laten weten. Het monument komt tot stand door een samenwerking tussen de gemeente Dronten, KWF en Staatsbosbeheer. Er was al een dergelijk monument in Dronten. Dat werd onlangs echter door onverlaten vernield.

Oude grafmonument door vandalen vernield

Het vorige monument, gelegen in het Koningin Wilhelminabos in Fronten, werd volkomen onbegrijpelijk door vandalen compleet vernield De tientallen glasplaten met daarop de namen van duizenden slachtoffers werd compleet vernietig. De burgemeester van Dronten heeft laten weten dat er binnenkort begonnen wordt met het opruimen van de ravage. De rommel zal worden opgeruimd. Daarna zal gewerkt worden aan een nieuw grafmonument. Ondertussen wordt de zoektocht naar de daders uiteraard voortgezet.

Heb jij wel eens nagedacht over hoe jouw uitvaart er uit moet zien? En wil je in dat kader meer weten over een goede uitvaartverzekering? Check dan altijd AllesOverUitvaartverzekeringen.nl. Dan weet je alles en behoed jij jouw nabestaanden voor hoge kosten.

Rate this post
Redactie

Plaats een reactie